Bio-Sibernetik Regülasyon

Bio-Sibernetik Regülasyon

Bio-sibernetik regülasyon terapisi, Bio-enformatik (bio-informatics) ve yüksek bio-fizik (bio-physical) kaideleri ve prensipleri ile işleyen, bilim adamlarınca ve araştırma enstitülerince metabolizmanın hücre ve dokuları arasındaki bio-enformatik iletişimi kontrol edebilme gücü ve kapasitesini geliştirdikleri geleceğin medikal konseptidir.

BRT (Bio Regulation Therapy) organizma içerisindeki bio-kimyasal işlem ve aktiviteleri idare eden ve etkileyen rezonans sinyalleri üzerinde oluşturmuş olduğu terapatik etkilerle işleyen ve faaliyet gösteren bir metottur. BRT (Bio-Rezonans Terapi) düşük yoğunluklu elektro-manyetik ve mekanik dalgalar oluşturmak kaydı ile çalışır. Bu süreç organizmanın kontrol sinyalleri ile uygulanan cihazın süre-giden programı arasında oluşan rezonans etkileşimi aracılığı ile meydana gelir. Cihazın oluşturmuş olduğu rezonans etkileşimi ve titreşim girişimi (interference patterns) belirli aralıklarla değişerek adaptasyon sürecini tetiklemektedir.

Temel özellikler

BRT organizmanın kendi sinyalleri ile etkileşim içerisine girer ve kaynaşır.
BRT terapatik etkilerini uygulama yapılan kişi ile cihazın yaymış olduğu ve rezone olan (yayılan) sinyalleri oluşturan program aracılığı ile oluşturur.
BRT, organizmanın ihtiyaçlarına yönelik olarak respons üreten ve ilgili birtakım metabolik süreçleri etkileyen noninvaziv (noninvasive) bir metottur; BRT organizmanın tabiatı gereği yapısında bulunan doğal seçicilik özelliğini kullanmak kaydı ile iç enformasyon sistemini düzeltir ve harmonize eder.
BRT güvenlidir: çok düşük yoğunlukta sinyal yayar, Cihazın oluşturmuş olduğu rezonans etkileşimi ve titreşim girişimi (interference patterns) belirli aralıklarla değişerek adaptasyon sürecini tetiklemektedir. Kullanıcı ve terapist sadece ve sadece uygulama yapılan hastanın durumuna göre gerekli uyarımı yapabilmek adına dozu ayarlamak ve kontrol etmek durumundadır.
BRT, iki çeşit stimülasyonun (uyarımın) gerçekleşmesine olanak sağlar:

a) Organizmanın fizyolojik sürecine bağlı uyarım;

b) Organizmanın defans sistemine göre spesifik aktivasyon (toksinlere karşı, engram ve bakteri gibi faktörler).

BRT, diğer terapilerle kombine şekilde yürütülebilir. Tamamlayıcı terapi etkisiyle “invaziv” metotların meydana getirdiği olumsuz “advers” etkileri elimine eder, yara iyileşmesini hızlandırır ve hastaya şok durumunu atlatabilmesi için yardımcı olur.
Terapi süresince kişi sıra dışı hiçbir şey hissetmez. Uygulama yapılan kişide gıdıklanma, karıncalanma, hafif sıcak basması hissedebilir ancak bu durum çok olağandır.

Sosyal Medyada Paylaş